Raja: Toppidretten behandles 18. februar

308

Hvilke regler som skal gjelde for toppidretten skal behandles i regjeringen 18. februar.

Fredag skrev Fotballnerd.no at man åpner for treningskamper i fotballen allerede fra 16. februar. Lørdag ble det hevdet at toppidrettens strenge tiltak videreføres inntil videre.

Mandag 15. februar fikk Fotballnerd.no følgende svar fra kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja om hvilke regler som gjelder:

-Det har nå en periode vært nasjonale anbefalinger for å begrense reisevirksomheten. Dette har dessverre innvirkning også på idretten. Jeg håper snarest at vi kommer dit at vi kan lette noe på tiltak og anbefalinger, og at vi kan komme i gang igjen med normal konkurranseaktivitet for barn og unge, samt med seriespill i toppidretten.

- Annonse -

Helsedirektoratet og FHI  foretar nå en helhelhetlig vurdering av og gir råd til regjeringen om det nasjonale tiltaksnivået, der ulike tiltak og anbefalinger ses i sammenheng. Dette omfatter også anbefalingene som retter seg mot den organiserte idretten, herunder toppidretten. Det legges opp til at dette behandles i regjeringen 18. februar, sier Raja i en epostmelding sendt til Fotballnerd.no fra senior kommunikasjonsrådgiver Ingvill Tandstad.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -