Reading bekrefter å ha signert Wieser

198
Sandro Wieser er klar for Reading etter å ha signert en 3-års kontrakt. Her fra en landskamp for Liechtenstein. Foto: Wikimedia Commons

Reading bekrefter å ha signert Wieser

Championship-klubben Reading bekrefter i dag at Sandro Wieser har signert. Den 23-år gamle midtbanespilleren kommer fra den sveitsiske klubben FC Thun, og har skrevet under på en 3-års kontrakt.

Wieser kommer fra Liechtenstein og har 33 kamper for A-landslaget. Siden han forlot Basel i 2012, har han vært innom Hoffenheim, SV Ried (lån), Aarau (lån) og FC Thun. Midtbanespilleren spilte 23 kamper og scoret 2 mål forrige sesong, og skal ha fått draktnummer 17 i Reading.

Championship-klubben ansatte Jaap Stam som manager før sommeren, og det ser ut til at han kan komme til å trenge litt mer tid på treningsfeltet. Reading har spilt 3 kamper så langt i årets Championship, og står med to tap og en seier. Neste kamp i ligaen er hjemme mot Brighton på lørdag.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -