Bør ha funnet løsningen på det som luktet måltørke

187

Mange har de siste ukene stilt seg et stort spørsmålstegn ved Wolfsburgs muligheter kommende sesong på grunn av at de mangler en målscorer. Riktignok har de fortsatt Bas Dost som i perioder har vist hva han kan, og den unge spilleren Borja Mayoral på lån fra Real Madrid er et spennende angrepstalent.

Men nå bør Wolfsburg ha funnet løsningen. Mario Gomez (31) har nemlig signert for klubben fra Fiorentina.

Gomez spilte forrige sesong på lån i Besiktas. Der fikk han en renessanse for de tyrkiske mesterne, han ble toppscorer i ligaen med 26 mål og det ga han plass i EM-troppen til Tyskland i sommer. Der fikk han også et par kamper fra start, før han ble skadet og ute i siste del av mesterskapet.

Gomez har signert en treårskontrakt etter en overgang på rundt 6 millioner euro.

- Annonse -

«Jeg ser fram til en ny utfordring. Diskusjonene med Klaus Allofs (sportsdirektør) og Dieter Hecking (trener) har vært veldig gode. Jeg er veldig glad for å returnere til Bundesliga. Jeg ønsker å spille Europa cup-fotball med Wolfsburg, og er overbevist om at vi kommer til å klare det,» sier Gomez til Wolfsburgs nettside.

Den 1,89 meter høye spissen har tidligere spilt for Stuttgart og Bayern München i Bundesliga. Han debuterte for landslaget i 2007 og står bokført med 29 mål på 68 kamper.

(Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -