Isak Hansen-Aarøen med debut for Werder Bremen

159
Isak Hansen-Aarøen fikk sin lørdag sin debut for Werder Bremen i 2-0 tapet for Wolfsburg. Foto: Skjermdump, Youtube.

Isak Hansen-Aarøen signerte for Werder Bremen i februar 2024. Overgangen fant sted rett før vinterovergangsvinduet stengte.

Han har til nå ventet tålmodig på sin sjanse.

Hjemme mot Wolfsburg i går kom nordmannen på banen, når det gjensto 11 minutter av kampen. 19-åringen rakk ikke å sette et stempel på kampen, men han pådro seg ett gult kort.

Dette var hans første opptreden i en offisiell kamp for Werder Bremen siden overgangen fra Manchester United. Det er tydelig at Hansen-Aarøen er i ferd med å tilpasse seg sin nye klubb og liga, og hans bidrag i denne kampen vil sannsynligvis være et springbrett for flere opptredener i fremtiden.

- Annonse -

Les også:

Guardiola med stikk til Arsenal: De har det enkelt

United er tredje dårligst i PL: Men ten Hag bryr seg ikke

Offisielt: Bodø/Glimt henter ung danske

I intervjuer uttrykker Hansen-Aarøen stor entusiasme for sin nye klubb. Han beskriver Werder Bremen som en stor og sammensveiset klubb og ser frem til å vise hva han kan bidra med på banen. Med en bakgrunn fra Tromsø og Manchester Uniteds ungdomslag, har Hansen-Aarøen allerede bevist sitt talent og er nå klar for å utfordre seg selv i en av Europas topp fotballigaer.

Werder Bremen innehar 10.plassen i Bundesliga.

…og for dere som måtte lure. Hansen-Aarøen ble den 59. spilleren med norsk pass, som har fått spille på øverste nivå i Tyskland, Bundesliga.

Tysk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe

Mats Zuccarello uten poeng i Wilds tap i forlengelsen

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -