Real Madrid møter byrival Atletico i finalen i Milano!

282

Real Madrid åpner kampen best og har en god kontroll gjennom hel omgangen. City får en uheldig åpning på kampen da kaptein og forsvarssjef Kompany må ut allerede etter 9 minutter. Han får nok en strekk i det han skal spille fra seg ballen. Mangala kommer inn. Dette er ikke noen fordel for City. Kompany er en viktig spiller for laget. Kampens første sjanse kommer ved Ronaldo som går høyest på en innlegg fra Carvajal. Treffer ikke godt nok og ballen går over. Etter 20 minutter blir Bale spilt gjennom av Carvajal og han legger inn eller skyter, uansett hva han prøvde på, ballen går via Fernando og rett inn i motsatt vinkel og 1-0 til Real Madrid. Den hadde ikke gått inn om den ikke hadde vært borti Fernando, så derfor blir det stående som selvmål. City sliter med å skape sjanser, men etter 44 minutter kommer Fernando til en avslutning. Et godt skudd som treffer stolpen på yttersiden. Det var nære og Navas hadde trolig ikke tatt den om den gikk på innsiden. Lagene gikk til pause med 1-0 til hjemmlaget.

Andre omgang fortsetter med press og de farligste sjansene til hjemmelaget. Det er et lite nummer større enn Ciy hele veien. Ronaldo får flere forsøk, men avslutningene sitter ikke helt, og Hart er god ved et par anledninger. Modric får en kjempesjanse etter ca. 55 minutter. Alle tror det er offside og Modric er plutselig alene med Hart som redder fantastisk til corner. Det viste seg at det ikke var offside så dommeren gjorde rett. Etter 63 minutter er Bale høyset på en dødball og header i tverrliggeren. Der var Hart lang unna om den hadde gått noen centimeter lavere. City får sine muligheter på slutten av kampen. Et skudd fra Aguero dupper litt sent og går såvidt over. Kampen ender 1-0 til Real Madrid som da møter Atletico Madrid i finalen i Milano den 28. mai. Madridfinale som i 2014. Dagens seier var fortjent nok. Real Madrid var bedre og skapte langt flere muligheter enn City. Dommeren la lista høyt og tillot en god del taklinger som vi normalt forventet frispark på. Likt fordelt på begge lag. Kortene satt også dypt i lomma. Det var en del situasjoner som normalt ville ha gitt kort. Til tross for dette hadde dommeren god kontroll og kampen ble på ingen måte stygg.

Skal Atletico Madrid klare å revansjere 4-1 tapet for 2 år siden? Det er absolutt mulig. Real Madrid er ikke umulig å slå. Atletico har tross alt slått ut langt sterkere motstand enn Real  har gjort. San Siro, Milano, 28/5. Merk datoen!!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -