Robben etter kampen: "Vi kan ikke slappe av et sekund"

182
Arjen Robben
Arjen Robben. Foto: Wikimedia

Etter at Arjen Robben hadde sendt Bayern München opp i en 0-2 ledelse borte mot Juventus, regnet det fleste av oss med at laget var i kvartfinalen. Nå blir det en nervepirrende returkamp etter at Juventus fikk 2-2. 

Du kan ikke slappe av et sekund, heller ikke gi motstanderne en prosent sjanse, sier en kritisk Arjen Robben til Viasat Fotball etter kampen. Bayern München så ut til å ha sikret seg kvartfinale etter at Arjen Robben ga laget en 0-2 ledelse, på typisk Robben vis, da han snudde seg innover i banen, og skjøt med venstrefoten og i mål.

Arjen Robben var skuffet etter kampslutt. Hvis du leder 0-2 på bortebane, så skal du ikke gi den i fra deg. Vi styrer spillet i første omgang, allerede da burde vi ha punktert kampen. Vi tapte den siste halvtimen, noe vi må lære til returkampen, sier han til Viasat Fotball.

Skulle dere ha avgjort kampen tidligere

- Annonse -

Ja, men det er fotball. Vi burde selvsagt ha avgjort kampen i førsteomgang, men på en annen side når du leder 0-2  og har kontroll på kampen, så skal du ikke gjøre den feilen vi gjorde. Vi snakket om det på spillermøtet, og vi må være mer skjerpet på hjemmebane.

Hvordan utviklet kampen seg

Det var intens. Spesielt den siste halvtimen. Dem spiller veldig aggressiv og er meget sterk en mot en. Jeg snakket flere ganger med dommeren om at det noen ganger gikk over grensen, men det er noe du må akseptere. Det er en del av spillet, og da må du tåle å få kort.

Hvordan tenker du om returkampen

Vi er fulle av selvtillit. Vi vet at vist vi spiller på vårt beste hjemme på Allianz Arena, så skal dem ikke ha noen muligheter. Men vi må ikke gjøre den samme feilen som i dag. Returkampen er den 16 Mars.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -