Robin van Persie hudflettes av serbisk popstjerne

159
Robin van Persie, her i en annen setting, kom i fokus på godt og vondt i helgens Istanbul-derby. (Foto: Wikimedia Commons)

Det er ikke uvanlig at det kan gå hett for seg i lokaloppgjørene i Istanbul. Det gjorde det også i helgens kamp mellom Besiktas og Fenerbahce i den tyrkiske cupen.

Og denne gang handler det om en stjernespiller fra Nederland og en popstjerne fra Serbia.

Robin van Persie ble matchvinner på slutten av kampen. Men det var en hendelse tidligere i kampen der Van Persie var innblandet med den serbiske stopperen Dusko Tosic, som er mannen til den serbiske popstjernen Jelena Karleusa, som virkelig fikk opp temperaturen.

Van Persie falt over i en duell de to mellom, tilsynelatende veldig teatralsk skriver goal.com, og det førte til at Tosic ble utvist. Dette førte videre til at Tosic måtte holdes igjen av lagkamerater da han ønsket å angripe Van Persie etterpå.

- Annonse -

Etter kampen kom Jelena Karleusa med sterke ord på Twitter som forsvarte hennes mann og gikk til frontalangrep på den nederlandske stjernespissen.

Hun skrev: «R. van Persie is one stupid motherf**ker. Brake a leg asshole!»

Karleusa er en suksessfull serbisk popstjerne som har solgt millioner av album på Balkan. Tosic har spilt 19 landskamper for Serbia.

Tweeten har senere blitt fjernet av Karleusa, på oppfordring fra Tosic.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -