Ronaldo hat-trick i Madrid-derby

128

Madrid-derby er en av La Ligas store kamper. Real Madrid er og har alltid vært storebror i Madrid, men Atletico har vist mange gode resultater de siste sesongene. Det er også to av tre absolutte topplag i Spania, så disse kampene inneholder mye kvalitet og ekstremt stor prestisje. Kveldens kamp på Vincente Calderon ble tett og tøff som disse oppgjørene alltid er.

Atletico Madrid – Real Madrid 0-3 (Ronaldo, 23, 71, 77). Vincente Calderon, Madrid.

Real Madrid kom i føringen etter 23 minutter. Et frispark fra ca. 22 meter ble litt heldig satt inn av Ronaldo. Det var ikke noe perfekt skudd, men det traff muren og ballen skiftet retning og Oblak var satt helt ut av spill. Real Madrid hadde så langt i kampen hatt et lite overtak, og de skapte en del muligheter. Resten av omgangen ble jevn og tett, og begge lag spilte

I starten på andre omgang var hjemmelaget langt mer på hugget. De skapte store sjanser. Griezmann hadde flere store muligheter, men en god Navas hindret utlikning. I første kvarteret av andre omgang var helt klart Atletico det beste laget, men Real Madrid kom seg mer og mer inn i kampen igjen, og i det 70. minutt feller Savic Ronaldo innenfor 16, og dommeren peker på straffemerket. Sikkert og godt straffespark av Ronaldo og 2-0. Da virket det meste avgjort. Det hele var definitivt avgjort 6 minutter senere da Ronaldo satt sitt tredje for dagen. En god kontring der Bale viser hvilket tempo han har inne. Fosser fra Juanfran og på venstre side og legger perfekt inn til Ronaldo som kan styre den enkelt inn.

Real Madrid trygger dermed ledelsen i La Liga ettersom Barcelona ikke klarte å vinne hjemme mot Malaga tidligere i dag. Et tamt Barca-lag uten Messi, Suarez, Raktic og Iniesta. Nå ble nok Barcelona snytt for både straffe og et feilaktig annullert mål. Når til og med Madrid-avisen Marca skriver dette, så må man tro at det er noe i det.