Ronaldo sender Real Madrid til semifinalen med hat-trick

127

Klasseforskjell mellom lagene på Santiago Bernabèu. Fortjent seier og avansement av Real Madrid.
Real Madrid – Wolfsburg 3-0. Scoringer: RM: Ronaldo 16, 17, 76

Lagoppstillinger:
Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo – Modric (Varane), Casemiro, Kroos – Bale, Benzema (Jese), Ronaldo
Wolsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Dante, Rodriguez – Guilavogui (Bas Dost), Luiz Gustavo, Henrique (Caligiuri), Arnold, Draxler (Kruse)- Schurrle.

Gule kort: Arnold (W), Gustavo (W), Ronaldo (RM), Dante (W), Vieirinha (W)

Som antatt ble det voldsomt kjør fra hjemmelaget i starten av kampen. Fullstendig dominans det første kvarteret. Vi satt bare å ventet på når det første målet skulle komme. Etter 15 minutter kommer Carvajal opp på høyre kant og legger inn fra hjørnet av 16-meteren. Ballen skifter litt retning og akkurat nok til at den når Ronaldo på bakre stolpe. Han kan greit sette inn 1-0. Snaue 2 minutter senere får hjemmelaget corner. Ronaldo er høyest på første stolpe og stusser inn 2-0 i motsatt hjørnet. Fin heading av Ronaldo. Etter scoringene virket det som om Real Madrid la seg lavere i banen og Wolfsburg ble sluppet mer og mer inn i kampen. De hadde et par brukbare muligheter bl.a fikk Gustavo muligheten fra 6-7 meter, men klarer aldri å få til en skikkelig avslutning. Madrid skaper heller ikke noe nevneverdig resten av første omgang. Lagene går til pause med 2-0 til Real Madrid og de er dermed like langt.

Andre omgang starter litt som første omgang med et ganske hardt press fra Real Madrid. Det skapes noen muligheter, men ikke de helt store målsjansene. Cornerne er litt farlige hele veien og etter 65 minutter var det nesten etter en corner. Headingen går i stolpen og Bengalio får plukket opp ballen med en arm bak ryggen. Den er på grensen. Vi fikk aldri se noen gode repriser som kunne avgjøre om den var inne eller ikke, men med en måldommer 3 meter unna, så får vi tro at det var riktig. Wolfsburg har noen forsøk uten at det blir veldig farlig. Dante er fremme og header i god posisjon på et frispark fra siden, men den går rett i fanget på Navas. Etter 76 minutter sitter den, på et frispark fra Ronaldo. Egentlig ingen suser. Den går gjennom muren fordi de hopper opp og snur siden til. Skal man stå i muren, må man være tøff nok til å stå der og ta det som kommer og ikke snu seg. Benzema hadde ingen stor kamp i dag, men fikk en god mulighet etter 80 minutter som keeper akkurat får en hånd på. Det ender med 3-0 seier, helt fortjent. Wolfsburg ble et nummer for små i dette selskapet.