De Bruyne knuste PSGs mesterligadrøm

124
Trekningen for åttendedelsfinalene er klar.

Manchester City hadde et godt utgangspunkt med seg foran returoppgjøret med PSG med to bortemål fra den første kampen i Paris.

Det var knyttet store forventninger til returoppgjøret mellom de to lagene som klønet seg til et 2-2 resultat i den første kampen i mesterligaens kvartfinale.
I returoppgjøret på Etihad var det tydelig at ingen av lagene var ute etter å gjenta de klønete feilene fra den første kampen og det var en førsteomgang fylt med nerver og mye stopp i spillet. Kampens første mulighet kom fra Zlatan Ibrahimovic da han dundret til med et frispark fra snaut 25 meter, men Joe Hart var med på notene.

Det var ikke før det var spilt drøye halvtimen at neste sjanse ble notert da Sergio Aguero utnyttet et sovende PSG forsvar og kom seg alene med Kevin Trapp som felte Argentineren og ga dommer Carlos Carballo ikke noe annet valg en å blåse straffe og tildele den Tyske keeperen gult kort. Aguero gikk selv fram for å ta straffen, men klarte ikke å stå i mot presset og sendte straffen til side for mål. De to lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-0.

Belgisk suser

Da den andre omgangen ble blåst i gang var det ventet at gjestene skulle gire opp hakket noe mer, men det var fortsatt en meget jevnspilt kamp i Manchester og kampen fortsatte i samme spor med få sjanser og mye stopp i spillet.

Da kampen nærmet seg de siste 15 ordinære spilleminuttene var hjemmelaget inne i en god periode og til slutt havnet ballen hos Kevin De Bruyne som på 20 meter stilte inn siktet og sendte i vei et flott skudd som gikk forbi Kevin Trapp nede i det lengste hjørnet og sendte hele Etihad til himmels.

PSG jaget på for å få et viktig mål. Edinson Cavani var nære frempå, men Uruguayanerens forsøk ble stoppet av en fantastisk redning fra Joe Hart. Zlatan Ibrahimovic fikk en scoring helt korrekt annulert for offside kun minutter før slutt og dermed kunne Manchester City juble for avansement til semifinale.