Rooney kritisk til Uniteds Sancho-jakt: Mener klubben bør prøve å signere Spurs-stjerne

361
Wayne Rooney. Bilde: Gordon Flood, Wikimedia.

Manchester United-legenden Wayne Rooney kritiserer klubben for jakten på Jadon Sancho.

– Jadon Sancho er en toppspiller, men jeg synes det er rart at han har vært Manchester United første prioritet. Hvorfor skal du vurdere å bruke rundt 100 millioner pund på noen som ligner et talent du allerede har? United har Marcus Rashford og Anthony Martial, og hvor ville Jadon Sanchos ankomst etterlate Mason Greenwood, som spiller på den samme posisjonen og er i samme alder?, spør Rooney i en kolumne i The Sunday Times.

United har jaktet Borussia Dortmunds Jadon Sancho nesten hele sommeren. Tyskerne krevde 120 millioner euro innen 10. august for å slippe Erling Braut Haalands lagkamerat. Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc har ved flere anledninger vært tydelig på at klubben ikke kommer til å selge Sancho dette overgangsvinduet.

Les også: Kamp i 2. Bundesliga avlyst på grunn av corona

For Rooney er ikke det noe problem. Han mener Manchester United heller bør jakte en spiller fra en annen Premier League-klubb.

– Jeg hadde heller brukt de samme 100 millioner pund for å prøve å få Harry Kane. Ja, å få Kane ut av Tottenham hadde vært vanskelig, kanskje umulig, men United er en klubb som alltid burde prøve å signere de aller beste spillerne, og Kane er akkurat det Ole Gunnar Solskjær trenger, akkurat som Erling Haaland, som United gikk glipp av i fjor – en genuin nummer 9, mener United-legenden.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Kommentarer

kommentarer