Rosenborg-kaptein ute i flere måneder

113
Markus Henriksen. Bilde: Jarvin - Jarle Vines, Wikimedia.

Rosenborg må klare seg uten Markus Henriksen den kommende tiden. Lagkapteinen er ute med skade i tre til fire måneder.

I den andre serierunden mot Viking måtte Henriksen forlate banen etter en halvtime. En skade i leddbåndet satte ham på sidelinjen i fire uker. Nå er det samme leddbåndet skadet igjen, med enda større konsekvenser for 28-åringen.

– Markus har fått en ny skade i samme leddbånd som for en måned siden. Men skaden er lokalisert et annet sted enn den forrige. Det er forventet at Markus totalt vil være ute i 12-16 uker, sier Rosenborgs lege Reidar Due til klubbens hjemmeside.

Etter skaden mot Viking har det ikke blitt flere kamper for Henriksen, og til sammen har han kun fått 123 minutter fordelt på to kamper i Eliteserien i år. Mot Viking rakk Henriksen å score ledermålet før han måtte kaste inn håndkleet.

- Annonse -

– Jeg er knust. Det var en veldig tung beskjed å få. Men jeg skal prøve å bidra med det jeg kan i garderoben og på sidelinjen. Nå skal jeg følge planen jeg får nøye og sørge for at jeg er tilbake på banen så fort som mulig, siteres Henriksen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -