Lyn den største opprykksfavoritten

498
Lyn 1896 har hatt suksess med sin folkeinvestering så langt. Foto: Rune, Flickr.com

Lyn 1896 FK skal forsøke på et opprykk fra Norsk Tipping-ligaen, avdeling fire, og blir regnet som den største favoritten kommende sesong.


Fredag kom den gode nyheten på regjeringens pressekonferanse ble det klart at åpner opp for ytterligere mer fotballaktiviteter og for de over 20 år er blant de nå som får spille fotball. Det gjør at Lyn 1896 FK sikter seg opp til PostNord-ligaen neste sesong.

Lyn storfavorittt

Og vi våger påstanden: Dette oppsettet hadde svært få, hvis noen i det hele tatt, tippet på forhånd. Med andre ord – vi går mot en meget spennende og interessant 2021-sesong for Lyn 1896 FK. Alt handler om opprykk for klubben som har lenge vært nedover i divisjonene.

Den gamle storheten er etter konkurs og sammenbrudd endelig klar for å klatre mot toppen igjen. Denne sesongen vil vi påstå at ingen kan tukte Oslo-klubben kommende sesong. Lyn som forøvrig skal opp mot lag som (Fyllingsdalen, Fana, Stord, Brann 2, Os, Bjarg, Sandviken, Lysekloster, Sogndal 2, Fjøra, Årdal, Frigg, Ready), som alle har sett på Lyn som forhåndsfavoritter.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -