Rundens Eliteserietips

291

Jeg kommer foran hver runde i Eliteserien, å komme med tips til kampene som spilles i bloggen min. Resultater, å litt tips.

- Annonse -

 

Start – Tromsø 2-0

Start kan bli en outsider til topp 10 plassering i år, hentet inn smart i vinter, å kvittet seg med det som må kvittes med. Har troen på at 18 år gamle Tobias Christensen viser det han viste i fjor ofte.

 

Bodø Glimt – Lillestrøm 2-0

Bodø Glimt kommer også til å overaske i år. Har et solid forsvar å en solid midtbane, kanskje litt tynt med typiske goalgettere i klubben, men Fardal Opseth (27 mål i fjor) bør endelig ta steget et hakk opp om han skal ha mulighet i Eliteserien.

Strømsgodset – Stabæk 2-2

Herman Stengel, Lars Sætra, Mos og Amahl Pellegrino inn i vinter, begynner å virke solide offensivt nå, solid i de bakre rekker også. Stabæk med Vadim Demidov, å Steinar Strømnes + eks Godset spiller Martin Rønning Ovenstad inn, solid der også, med en ung midtbanetrio i Vetlesen, Hou Sæter, og Rønning Ovenstad er solid. Har beholdt Ohi i tillegg.

Odd – Fk Haugesund 1-1

Tror dette kan komme til å bli en kjedelig kamp, mellom to lag som slet veldig i fjor. Odd har hentet hjem Torgeir Børven fra Brann, men mistet en del også. Klarte å få Sondre Rossbach til å signere ny kontrakt, veldig viktig for klubben. Fk Haugesund har hentet hjem Joakim Våge Nilsen fra Odd, og låneavtale på David Akintola som presterte bra for Jerv i fjor.

Molde – Sandefjord 2-0

Molde blir en tittelutfordrer sammen med Rosenborg i år, hentet inn mye gode spillere som kommer til å være faste i startelleveren. Se opp for Erling Braut Håland han viste gode takter i fjor også, men 1 år på baken i Eliteserien gjør han til en bedre spiller i år.

Sarpsborg 08 – Rosenborg 2-1

Blir spennende å følge Sarpsborg 08 denne sesongen, etter deres fantomsesong i fjor. Solgte Anders Trondsen for 15 millioner til Rosenborg i fjor sommer, har i vinter fått en del penger for salgene på Sigurd Rosted (Gent) og Krepin Diatta (Club Brugge), hentet inn Harmeet Singh, Alexander Ruud Tveter, Ronnie Schwartz å en del andre inn, blir veldig spennende å følge de i 2018 sesongen også. Rosenborg har hentet inn Alexander Søderlund og flere unge spennende spillere i de bakre rekker. Rosenborg blir fort å finne øverst også i år.

Kristiansund – Vålerenga 2-0

Tror Kristiansund blir bra i år også, hentet inn Bendik Bye fra Sogndal, å sammen med Benjamin Stokke kan det bli en veldig farlig duo for KBK.

 

Kommentarer

kommentarer