Sammenlignes med Ramsey

155

Hvis man spør akademi trenerne til Liverpool om å trekke frem en spiller de tror vil slå gjennom på A-laget om noen år så er det et navn som til stadighet trekkes frem.

Ben Woodburn viste nettop hvorfor han er en spiller som alle på akademiet og klubben har klokketro på at, kommer til å karre seg gjennom det trange nåløyet, det er å slå i gjennom i Premier League. En mildt sagt imponerende innsats i Liverpools 3-0 seier mot Cardiff i FA Youth Cup på onsdag forsterket inntrykket trenere har av unggutten.

Woodburn var elev ved Bishop Heber High School i Cheshire før han byttet til Rainhill High School, er såpass ung at han ikke har en profil verken under U-21 eller U-18 listene på klubbens offisielle hjemmeside.

Før sesongen ble han flyttet opp fra U-16 laget til U-18 i en alder av 15. Han blir beskrevet som en nærmest komplett spiller; da han allerede innehar stor fart, styrke, teknikk og et godt øye for mål. I tillegg har han vist at han kan spille i flere posisjoner; alt fra spiss, kant og offensiv midtbane.

- Annonse -

Han har blitt sammenlignet med Aaron Ramsey og man skal ikke se bort ifra at de en gang spiller sammen på Wales. Woodburn har allerede vært kaptein for Wales U-17.

Skulle Woodburn i nær fremtid bli flyttet opp til Melwood og førstelaget behøver han ikke noen guidet tur på området. Han er medlem av Fremtidsgruppa- en gruppe spillere bestående av de største talentene fra U-15 og opp til U-21 nivå-som trener sammen på Melwood en gang i uka under ledelse av førstelagets spillerutvikler Pep Lijnders.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -