Sammer: Angrer på salget av Toni Kroos til Real Madrid

600

Tidligere Bayern München sportsdirektør Matthias Sammer har avslørt at han angrer salget av Toni Kroos til Real Madrid i 2014

Toni Kroos startet sin karriere i Bayern München. Hvor han tilbrakte han åtte år, hvor han vant tre Bundesliga-titler og en Champions League-tittel. Like etter VM-gullet i Brasil ble han solgt til Real Madrid for et beløp på rundt 30 millioner euro. (Ca 223 millioner kroner).

Etter ankomsten til den spanske hovedstadsklubben har han vært med på å vinne totalt tre Champions League-titler og den spanske serien. Nå jakter han og lagkameratene i Real Madrid ennå ett Champions League-tittel. 28-åringen er blitt en av de viktigste spillerne hos klubbens-trener Zinédine Yazid Zidane.

Angrer på salget av tyskeren

Først fire år etter salget av den tyske midtbanespilleren avslører den tidligere Bayern sportsdirektøren Matthias Sammer, at han angrer på salget av Kroos. Hvor han skal ha gjort alt for å hente spilleren tilbake til den tyske storklubben.

- Annonse -

– Noen ganger er det situasjoner, som oppstår hvor du må etterpå analysere,» sa Sammer i et intervju med tyske Bild.

– Hvem kan si at man har gjort alt riktig i livet? Kanskje Bayern ville ha vunnet flere Champions League-titler hvis Toni hadde vært her ennå. I dag kan jeg si at det var en feil å la Toni gå, sier Sammer.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -