Sandefjord sikret seg Marius Høibråten fra Strømsgodset

429

Marius Høibråten (23) skifter ut Drammen og Strømsgodset med Sandefjord.

Sandefjord annonserte bare timer før overgangsvinduet stengte at dem har sikret seg Marius Høibråten fra Strømsgodset. Spilleren fra Fetsund ble hentet til Strømsgodset fra Lillestrøm i forkant av 2014.sesongen. Han ble fort en «hit», blant supporterne og klubben. Nå skal han fortsette karrieren i «hvalfangerbyen». Hvor han har skrevet under på en kontrakt frem til 2020.

Marius Høibråten setter pris på dialogen rundt klubbskifte og at det lar seg gjøre nå i sommervinduet. NÅ ser han frem til mer spilletid for Sandefjord.

Klubben hentet også keeper fra Florø

Den 22 år gamle keeperen Jacob Storevik har skrevet under på en kontrakt med Sandefjord Fotball frem til 31.12.2019. Onsdag ble Florø Fotball og Sandefjord Fotball enige om en overgang for keeperen.

- Annonse -

Sandefjord låner også Azemi ut sesongen

Mot slutten av overgangsvinduet ble det annonsert at Sandefjord har sikret seg spissen Fitim Azemi på lån fra Vålerenga IF. Spilleren som i 2016 ble toppscorer i Bodø/Glimt. Senere ble han solgt til israelske Maccabi Haifa FC.  Azemi gikk tilbake til norsk fotball og Vålerenga i august 2017. Nå skal han bli erstatteren til Kastrati.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -