Sarpsborg 08 signerer nok et stortalent

188
Sarpsborg08_logo
Sarpsborg 08 logo

Igår signerte Sarpsborg 08 stoppertalentet Sigurd Rosted fra Kjelsås. Idag har de sikret seg nok en unggutt med stort potensiale. Østfold-klubben melder nemlig at 19-åringen Kamer Qaka er bekreftet klar for klubben. 

Qaka har, tross sin unge alder, allerede opplevd mye som fotballspiller. For et par år tilbake ble han regnet som et av landets virkelig store talenter og debuterte for Vålerenga i 2011, som tidenes yngste VIF-spiller, 15 år og 1 måned gammel. Det gjorde at Europas storklubber virkelig fikk øynene opp for 15-åringen og han skal i lenger tid ha blitt fulgt av blant andre Barcelona og Werder Bremen.

Karrieren har imidlertid ikke tatt den vendingen stortalentet håpet på, og etter endt sesong i år, ble han fristilt av 1. divisjonsklubben Hønefoss. Likevel skal sarpingene visstnok ha sett et enormt uforløst potensiale i Qaka som idag signerte en toårs-kontrakt med Tippeligaklubben.

Sportsjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, tror klubben kan ha funnet gull i Qaka, som har utallige kamper for aldersbestemte landslag.

- Annonse -

«Vi signerer et meget godt talent. Han har vært gjennom en tøff reise etter debuten i Tippeligaen, men er mer moden nå og har fortsatt et stort potensiale som gjør at vi tror han kan bli en kanonspiller. Kamer vet hva som gjelder her i Sarpsborg 08. Vi har stilt tøffe krav og håper å få ut det potensialet som finnes. Det er høyt, sier Berntsen til sarpsborg08.no og Sarpsborg Arbeiderblad.

Qaka spiller sentral midtbane, og blir av klubben sett på som et langsiktig prosjekt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -