Schalke 04: Laget har ankommet treningsleiren i Florida

136

 

Klokken 18:10 lokal tid Mandag den 4 januar, landet troppen i Orlando. Der skal laget oppholdet seg de neste ti dagene.

Det tyske storlaget Schalke 04, har reist på treningsleir til Orlando i Florida.  Vi ønsker å legge grunnlaget for en vellykket andre halvdel av sesongen, , sier hovedtrener Andre Breitenreiter. Mens de fleste av spillerne, inkludert U19 spillerne Fabian Reese og Christian Rubio, reiste fra Frankfurt til Orlando. Skal Breitenreiter, Leroy Sane, Max Meyer, Roman Neustädter, Leon Goretzka, Franco Di Santo, Junior Caicara, Dennis Aogo og Thilo Kehrer allerede var i USA, etter å ha brukt sin vinterpausen i USA. Breitenreiter skal ha oppholdt seg på hotellet, hvor S04 skal ha sin base under treningsleiren.

Treneren vet allerede alt om forholdene, hvor laget skal trene i de neste ti dagene. Hovedtreneren har brukt de siste dagene på planlegging av oppholdet til klubben. «Jeg antar at spillerne har drevet med mye egentrening i ferien.» Vi har et sterkt ønske om å være i kanonform, før andre halvdel.» Vi ønsker å jobbe med våre svakheter, spesielt vår link-up spill i siste tredjedel, slik at vi kan skape flere målsjanser.»

- Annonse -

Marco Höger og Matija Nastasic har også reist til Orlando. Men ingen av dem kan ta del i treningene med laget etter skadefraværet, men de skal drive egentrening i løpet av oppholdet her, sier Breitenreiter.

Som en del av treningsleiren, vil Schalke 04 ta del i Florida cup. Hvor lagets første kamp i turneringen er  mot Fort Lauderdale Strikers på søndag, 10. januar på ESPN Wide World of Sports i Orlando. Den andre kampen er onsdag den 13 januar mot Atlético Mineiro. Møtet med brasilianerne fra Belo Horizonte vil bli spilt på Lockhart Stadium i Fort Lauderdale.

Her vil også et annet lag fra Bundesliga delta. Hvor Bayer Leverkusen, skal møte det brasilianske laget Corinthians, Fluminense og Internacional, samt Santa Fe fra Colombia og Schalke kommende Europa League motstander Shakhtar Donetsk.

Innlegget Schalke 04: Laget har ankommet treningsleiren i Florida dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -