Schalke forlenger med to nøkkelspillere

183

Schalke 04 har forlenget kontrakten med Matija Nastasic og Ralf Fährmann.

Schalke 04 hadde en knall sterk sesong med andreplass i Bundesligaen. Nå har klubben forlenget kontrakten med to av spillerne som var delaktig i sølvet. Målvakten Ralf Fährmand og forsvarsspilleren Matija Nastasic. Begge spillerne har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2022. Schalkes sportsdirektør Christian Heidel, ble veldig glad for at begge forlenget med klubben.

– Matija Nastasic er «Mr. Pålitelig». Han er rolig, trygg og sterk. Han er en veldig viktig spiller for klubben og laget, og vi er veldig glad for at han fortsetter i klubben. 

– Ralf Rährmann er også viktig, noe han beviste med å holde nullen i 13 kamper. Han ønsker å avslutte karrieren i klubben, noe som denne kontrakten viser også, sier Heidel til klubbens nettside.

Nastasic, som kom til klubben i 2015. Etter hans mindre vellykket opphold i Manchester City, har denne sesongen spilt 24 kamper for klubben i Bundesliga. Ralf Fährmann, som også er klubbens kaptein, og den ubestridte førstevalget i målet har spilt alle 34 kampene i Bundesligaen denne sesongen.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -