Neymar tilbake med praktscoring

218

Neymar fikk 45 minutter på banen mot Kroatia, og scoret det første målet til Brasil. Når en av store favorittene vant 2-0 over Kroatia.

Brasil og Kroatia spilte i går treningskamp på Anfield, bare 11 dager før VM-alvoret starter for begge de to lagene. Brasil viste gode takter før deres første kamp mot Sveits den 17. juni.  Det store spørsmålet var om vi fikk se Neymar i løpet av kampen.

Kampen startet i relativt bedagelig tempo, hvor Brasil var det laget med mest ballbesittelse. Det uten at dem klarte å skape noe voldsomt farlige sjanser. Kroatia var mer ivrig på kontringer og dødballer. Etter 13 minutter burde Dejan Lovren ha sendt Kroatia opp i ledelsen, men headingen fra midtstopperen gikk forbi Alissons venstrestolpe etter en corner fra Luka Modric.

26-åringen fikk spille 45 minutter, og kom inn på banen i andre omgang. I det 69 minuttet kom Brasils største stjerne inn på banen. Etter bare 23 minutter på banen scoret den brasilianske superstjernen dro av seg to motspillere og banket ballen i mål til 1-0 for Brasil. På overtiden av kampen økte Roberto Firmino til 2- 0. Liverpool-spilleren chippet ballen over keeperen til Kroatia og ballen havnet i mål.  Og det ble en sikker seier for en av favorittene til VM-gullet i Russland.