Tidligere Shakhtar-treneren: bekrefter at Fred skifter klubb

198

Shakhtar Donetsk brasilianske midtbanespilleren Fred skifter til Manchester United. Det bekrefter den tidligere Shakhtar Donetsk-treneren Mircea Lucescu.

I går skreiv vi her på fotballnerd.no, at Fred var på med legesjekk hos Manchester United. Avtalen mellom de to klubbene har vært på kartet lenge, før overgangen ble bekreftet i dag. Og det var bare et tidsspørsmål før spilleren vil bli presentert som Manchester United-spiller.

På en pressekonferanse i forkant av kampen mellom  Russland og Tyrkia, bekreftet den tyrkiske landslagsjefen Mircea Lucescu, som tidligere trente Fred i Shakhtar, at brasilianeren bytter til «The Red Devils,» (Manchester United).

–  Jeg er veldig fornøyd med at Fred har gått til Manchester United, jeg er virkelig stolt av ham, sier 73 år gamle rumeneren på pressekonferansen.

 – Jeg husker da jeg hentet ham i fra Internacional. Jeg ga ham en mer defensiv rolle i laget. Siden Taison og Bernard allerede spilt i hans posisjon. Fred kom til Shakhtar Donetsk tsommeren 2013 fra brasiliansk Internacional. På den tiden betalte ukrainere rundt 115 millioner kroner for ham. 

- Annonse -

Flere medier rapporterer at United vil betale ca 445 millioner dollar for å få den brasilianske landslagspilleren til Old Trafford.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -