Schalke-trener gav fjerdedommer smågodt og ba om unnskyldning

168
Etter Schalkes 0-7 tap i Champions League most Manchester City, fikk Domenico Tedesco, som ventet, sparken som trener. Bundesligaklubben gav veteran-trener Huub Stevens oppgaven med å unngå nedrykk til 2. bundesliga.
Schalke - RB Leipzig  0 - 1
0 - 1 Timo Werner (14)

Huub Stevens er en levende legende i Gelsenkirchen, etter å vunnet UEFA cupen (nå Europa League) og to tyske cup-seire i sine seks år som trener fra 1996 til 2002. Huub har fått treneransvaret sammen med Mike Büskens (en tidligere Schalke-spiller som vant UEFA cupen med Huub i 1997).

Til tross for en god kamp av Schalke mot RB Leipzig på lørdag endte dessverre, for Stevens, kampen med et tap (0-1). Schalke er nå bare 3 poeng over kvalikplassen.

Stevens var forståelig nok ikke veldig fornøyd med dommeravgjørelsene og med at laget låg under etter Timo Werners heldige mål i det 14. minuttet. Det dårlige humøret gikk utover fjerdedommeren som fikk føle sinnet hans midtveis i kampen.
Huub kunne ha fortsatt, eller han kunne ha stoppet og satt seg på benken. I stedet tenkte han seg om et øyeblikk, gikk tilbake til benken, plukket opp et drops, ga den til fjerdedommer med et smil om munnen. Det er ikke kjent hvilket drops dommeren fikk.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -