Scholes: Disse seks spillerne sikrer United en lys fremtid

1268
Paul Scholes mener Solskjær fortjener ny kontrakt. Foto: Gordon Flood, Wikimedia

Paul Scholes har satt navn på seks spillere som kommer til å gjøre det interessant å følge Manchester United i fremtiden.

Det kan fort ende med en skuffende sesong for Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap. De er på ingen måte sikret Champions League-spill neste sesong enda.

Les også: Tunnelkongene i Premier League: Disse 10 spillerne topper listen over flest tunneler denne sesongen

The Red Devils var inne i en svært god periode før Premier League ble stanset, og med flere stjerner tilbake fra skade er optimismen kanskje ennå større nå, med rundt to uker til ballen ruller igjen på de britiske øyer.

- Annonse -

Klubblegenden Paul Scholes er grepet av optimismen. Han mener fremtiden ser lys ut for Manchester United, og det skyldes særlig seks spillere:

– Fremtiden ser lys ut. Jeg synes Ole gjør det veldig bra og han har virkelig skapt et godt offensivt lag. Martial, Rashford, Fernandes, Pogba når han er tilbake og Scott McTominay sier Scholes til Manchester Uniteds tv-kanal MUTV.

Les også: Rashford var klar for Barcelona

Utover de så ser det også lyst ut for de unge spillerne som kommer opp gjennom akademiet.

– Brandon Williams har allerede kommet inn på førstelaget, og jeg synes det er en veldig spennende tid å følge klubben, sier Scholes.

Prøv FOTBALLQUIZ: Hvor godt kjenner du Manchester United?

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -