Rashford var klar for Barcelona

1091

Manchester United angriper Marcus Rashford var sommeren 2018 på radaren til La Liga giganten Barcelona. Han var også klar for klubben!

Marcus Rashford hadde ifølge Mundo Deportivo takket ja til Barcelona og var klar for overgangen. Han og familien hadde inngått alle avtaler med Barcelona og alt virket klart. Rashford og familien var fornøyd med overgangen og var klare for at han skulle ta det neste steget.

Men han fikk kalde føtter. Han ble usikker på om han skulle klare å vende seg til kulturen og klimaet i den spanske storbyen. Så i stedet signerte han en ny kontrakt med United der han fikk 200. 000 pund i uken. Istedenfor signerte Barcelona Griezmann fra Atletico Griezmann.

Les også: Hva nå Mario Götze?

- Annonse -

Heldigvis for Solskjær så ble Rashford. Og den engelske unggutten har vært Solskjær sitt første valg på spissen denne sesongen og har blitt en nøkkelspiller i Manchester United. Rashford står med 31 kamper for de røde djevlene denne sesongen og har scoret 19 mål.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -