Schweinsteiger vurderer karrierestopp

160
Schweinsteiger har idag tatt i bruk Twitter for å forklare hans situasjon i Manchester United. Foto: Wikimedia Commons

Bayern München president Uli Hoeness hevder, at den tyske midtbanespilleren vurdere og legge opp som fotballspiller.

Bastian Schweinsteiger har hatt en vanskelig tid i Manchester United siden overgangen fra Bayern München i 2015, og mye kan tyde på at midtbanespilleren er på vei bort fra klubben i januar når vinteren overgangsvinduet åpner.

Ryktene skal ha det til at 32-åringen er ventet å ta en tur over til MLS, mens også den brasilianske klubben Santos har også blitt nevnt som fremtidig arbeidsgiver for  tyskeren, som ennå ikke har spilt en kamp på Uniteds førstelag denne sesongen.

Den nylig gjenvalgt Bayern München president Uli Hoeness er overbevist om at Schweinsteiger velger å avslutte karrieren, ettersom opphold hos Manchester United ikke har vært noe vellykket suksess for tyskeren.

- Annonse -

– Etter hva jeg har hørt, vurderer Bastian Schweinsteiger om han skal fortsette å spille fotball eller om han skal legge opp, sier Hoeness ifølge goal.com til den tyske avisen Bild.

Hoeness benekter samtidig at Bayern München ikke er interessert i å hente sin tidligere spiller tilbake til klubben.

– Jeg tror ikke at vi ville hentet han tilbake,  sier Hoeness. Bastian Schweinsteiger kontrakt med Manchester United går ut sommeren 2018.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -