Semb Berge med selvmål da Haugesund vant

170

FK Haugesund har blitt dømt nedenom og hjem av de fleste. Men åpnet med seier over Odd-Grenland i serieåpningen.

Hjemmelaget eide banespillet gjennom hele første omgangen, hvor dem skapte flere store sjanser uten at ballen gikk i mål. Omgangens største mulighet fikk Torgeir Børven rett før pause da spissen banket ballen over på blankt, etter at keeper FKH-keeperen Per Kristian Bråtveit ga retur på et forsøk fra Fredrik Nordkvelle.

Det så lenge ut til å bli en målløs affære mellom Odd Grenaland og FK Haugesund på Skagerak Arena. Det var helt til Fredrik Semb Berge scoret nok et selvmål i det 53 minuttet. Alexander Stølås tok hjørnesparket fra høyre, slo det inn foran mål, Semb Berge klarte ikke å komme seg opp i duellen som ble inni feltet, og var ikke helt med når ballen traff hodet på han og ballen gikk rett i nota.

I det 63 minuttet doblet gjestene ledelsen. Innbytter  Frederik Gytkjær fikk skalle ballen i mål etter et innlegg fra Babajide Akintola. Det skulle bli spenning i kampen når Odd byttet inn Erik Martin Broberg som hadde vært på banen i knappe ti minutter av kampen, da han kvarteret før sluttsignalet brassesparket ballen i mål via en FKH-spiller. Hjemmelaget jaget desperat utligning det siste kvarteret pluss overtidsminuttene, men greide ikke å skape stort mot et gjestene som forsvarte seg med ro og dyktighet.

 

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -