Seriestart i 5.div Oslo Krets: Bærums Verk Hauger (BVH) vant 4-0 over Oslo City

223

BVH tok imot Oslo City til seriestart i 5.div, avd.1, og kampen endte 4-0 der pauseresultatet var 2-0.

Scoringer av Markus Holth (2), Fredrik Gråberg og Mateo Vuksa gav 3 poeng til hjemmelaget i en kamp der bortelagets spiller, Bilal Hussain fikk rødt kort etter 89 minutter etter å ha pådratt seg 2 gule.

Referat fra kampen er hentet fra BVHs facebook-gruppe med tillatelse:

A-laget startet i fjor et prosjekt med mål om å komme opp i 4 divisjon innen 2026. Sesongen som var ble første steg i riktig retning tatt, da gutta sikret opprykk fra 6 til 5 divisjon.

Før seriestart har resultatene bare blitt bedre og bedre inn mot seriestart og mange var spente på hvordan det ville se ut i debutkampen i 5. divisjon.
Alt lå til rette for festfotball med åpen kiosk, tribuner og dunkende musikk fra anlegget.

Hjemmelaget åpnet forrykende og med scoring allerede etter 4 minutter ved Fredrik Gråberg etter et tidlig innlegg. Ballinnehavet vippet noe kampen gjennom, men det var hjemmelaget som skapte de fleste og de største sjansene. Undertegnede noterer seg for et tverrligger treff, bom alene med keeper og en redning på strek fra bortelaget. Så skal det også nevnes at bortelaget var farlig frempå på en corner hvor de headet i metallet.
I det 41 minutt satte BVH nok en ball i nota ved Markus Holth, etter glimrende forarbeid av Tobias Halvorsen. Stilling til pause 2-0.

Andreomgangen starter forrykende som den første og allerede etter to minutter setter BVH nok en ball i mål, signert Mateo Vuksa etter et tidlig innlegg på bakre stolpe.
BVH er det dominerende laget og et par tvilsomme offside avblåsninger gjør at det ikke kommer flere scoringer før det 71 minutt. Igjen er det Markus Holth som er frempå og setter sin andre scoring for dagen.

De siste 10-15 minuttene blir det litt Hawaii fotball (i klassisk breddefotball stil), men det er aldri noen tvil om hvor de tre poengene skal ende opp i dag.

Øvrige resultater: Ready2 v Haslum 3-1, Bøler v Kjelsås3 0-3

Du finner 5.div, avd. 1, HER

I avd. 2, 5.div, banket Nordstrand2 bortelaget Hasle-Løren 5-0, der Vazdani Unis Dalmacio Kamara scoret 4 mål, mens Markus Norheim Cham fikset det siste målet.

I samme avdeling, vant Lambertseter bortekampen mot Veitvet med 5-1 med 5 forskjellige målscorere. Et rødt kort ble delt ut til hjemmelagets spiller, Stefan Stankovic i det 90.min.