Sesongens lag

139

Fotballnerd.no kårer sesongens lag så langt i Premier League.

Formasjon: 3-4-3

Keeper:
Jack Butland – Stoke
Etter Asmir Begovic sin overgang til Chelsea var det opp til 22 år gamle Jack Butland å ta opp hansken. Butland har levert en absolutt strålende sesong så langt for Stoke og får velfortjent keeperplassen på sesongens lag.

Forsvar:

- Annonse -

Chris Smalling – Manchester United
De røde djevlene har ikke levert en fyrverkeri av en sesong, men har vært mer en stabile i forsvar og har kun sluppet inn 16 mål så langt denne sesongen. Chris Smalling har stått fram som den store lederen i van Gaals forsvar.

Toby Alderweireld – Tottenham
Spurs har imponert stort denne sesongen og har ligaens beste forsvar med kun 15 innslupne mål. I det forsvaret har Belgiske Toby Alderweireld leverte svært gode prestasjoner og har bidratt med to scoringer denne sesongen.

Laurent Koscielny – Arsenal
Endelig ser det ut til at Arsene Wenger har fått orden på forsvaret sitt og det med god hjelp fra Laurent Koscielny. Med to scoringer på samvittigheten og kun 18 innslupne mål har franskmannen fortjent en plass i forsvaret på sesongens lag.

 

Midtbane
Ryad Mahrez – Leicester
Her er det ikke så mye annet som trenger å sies. 13 mål og syv målgivende pasninger på 18 kamper sier sitt. For en spiller.

N´Golo Kanté – Leicester
Enorm løpskapasitet blandet med energi og vilje er ingen dårlig kombinasjon. Det har blitt bevist i N´Golo Kanté denne sesongen. Har tatt steget til Premier League med bravur.

Mesut Özil – Arsenal
En av verdens beste playmakere. Tyskeren har denne sesongen skiltet med tre mål og 16(!) målgivende pasninger på 18 kamper er særdeles imponerende og er i rute til å tangere Thierry Henrys rekord på 20 målgivende pasninger på en sesong.

Dimitri Payet – West Ham
En av sesongens beste kjøp. Spilleren med flest målgivende pasninger i Ligue 1 forrige sesong har fortsatt i samme spor i Premier League. Fem mål og tre målgivende pasninger på 12 kamper og enestående prestasjoner gir franskmannen en plass på dette laget og det er ikke å legge skjul på at det gledes til han er tilbake fra skade.

Angrep
Jamie Vardy – Leicester
Ligaens toppscorer er selvskreven. 15 mål på 19 kamper. For en sesong han har hatt.

Romelu Lukaku – Everton
Everton ligger akkurat på nedre halvdel, men Roberto Martinez sitt mannskap har levert scoringer og underholdende kamper og mye av æren går til Belgiske Romelu Lukaku med sine 15 scoringer.

Odion Ighalo – Watford
14 mål på 19 kamper for nyopprykkede Watford har vært med på å føre opp på 9.plass etter halvspilt sesong. Watford har imponert alle og enhver, og den tidligere Lyn-spissen har vært den lyseste stjernen blant Quique Sanchez Flores mannskap.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -