Ikke glad for Remy-interessen

137

Ikke glad for Remy-interessen


Villa-manager Remi Gardes offentlige interesse for Chelseas Loic Remy feller ikke i god smak hos Chelsea-manager Guus Hiddink.

Remi Garde bekreftet på onsdag at han ønsker å bringe den 28 år gamle spissen til sitt Villa, i et forsøk på berge plassen for laget som ligger helt i bunnen av Premier League-tabellen.

Guus Hiddink liker ikke at interessen er gjort offentlig via media.

– Du må respektere hvor spillerne er. Hvis du er interessert, snakk først med de (klubben) det gjelder. Du kan ikke gå i detaljer. (fourfourtwo).

- Annonse -

Remy signerte en fireårskontrakt da han signerte for Chelsea sommeren 2014, og har dermed enda to og et halvt år igjen av sin nåværende avtale med Chelsea.

Spissen har slitt med å spille seg til fast plass hos den regjerende seriemesteren etter overgangen, men har likevel fått 43 kamper og scoret 12 mål.

Hiddink antyder nå at han kan få sjansen for et Chelsea som ikke har veldig mange å velge om på topp.

– Spilleren har signert en kontrakt her og må være på plass for oss. Han har hatt det litt vanskelig med skader. Han må først og fremst vise at han er en god Chelsea-spiller, sier den nederlandske manageren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -