Tror ikke de mister noen i januar

126

Tror ikke de mister noen i januar

Leicester-manager Claudio Ranieri er sikker å beholde sine beste spillere gjennom januar-vinduet.

De har hatt en imponerende sesong til nå Leicester, med ligaledelse til jul, og nå 2.plass i det i vi snart går inn i et nytt år. Revene har en alle tiders mulighet til å kapre en plass i europa, men da er det nødt til å beholde til beste spillerne.

Jamie Vardy og Riyad Mahrez er kanskje de som har stjålet de største overskriftene, da de har stått for de fleste av målene, men også Marc Albrighton, N’Golo Kantè og Kasper Schmeichel har vært svært imponerende. Manager Ranieri tror ikke noen av de kommer til å forlate klubben i januar.

– Jeg tror ikke noen forlater Leicester (i januar). Det er alt for mye spekulasjoner. Vi ønsker å bygge videre, jeg, styret og fansen, sier den sympatiske manageren. (fourfourtwo)

Ranieri sier at disse tingene ikke en gang er tema på King Power Stadium om dagen, og at de heller fokuserer på den neste oppgaven som er Bournemouth hjemme.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -