Skal ha takket nei på €30 millioner-bud

115

 

Goal.com mener å erfare at Borussia Dortmund har takket nei til et bud på €30 millioner fra Juventus for midtbanestjernen Ilkay Gündogan. Dortmund ønsker ikke å selge en av sine viktigste spillere i vinter ettersom de ønsker å kvalifisere seg til Champions League igjen.

25-åringen skal ha vært Seria A-gigantens førsteprioritet i transfervinduet som åpnet 1. januar ettersom de er ivrige etter å styrke laget.

Men Dortmund skal ikke ha noen intensjoner om å la Gündogan gå midt i sesongen. Dortmund ønsker også å forlenge kontrakten til Gündogan som går ut sommeren 2017. Det sies at den tyske landslagsspilleren vil avgjøre sin framtid mot slutten av årets sesong.

- Annonse -

Hvis Gündogan ikke ønsker å forlenge kontrakten, skal Dortmund være åpen for et potensielt salg der Juventus visstnok leder an i kampen. Men også Barcelona, Arsenal og Manchester United har vært linket til midtbanespilleren. Dette ifølge goal.com.

Innlegget Skal ha takket nei på €30 millioner-bud dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -