Sevilla med godt utgangspunkt fra Ukraina

205

Det ble 2-2 i semifinalen i Europa League mellom Shaktor Donetsk og Sevilla torsdag kveld. Sevilla åpnet best og fikk en tidlig ledelse, mens ukrainerne var meget gode siste 25 minutter av første omgang og fortjent snudde til 2-1-ledelse ved pause.

I andre omgang ble det jevnere. Sevilla utlignet til 2-2 på straffe, men hadde også en «scoring» noe tvilsomt annulert for offside på 1-2.

Kampen blir også husket for en stygg kneskade på Krohn-Dæhli for Sevilla, som trolig setter han ut av spill en periode. Han hadde kommet på banen bare ti minutter tidligere etter å ha vært ute med skade.

Sevilla har med det et veldig godt utgangspunkt for å ta seg til sin tredje finale i Europa League på rad. De har vunnet de to siste årene.

Vitolo ga Sevilla ledelsen etter et nydelig framspill av Kevin Gameiro, der Vitolo lurte forsvareren Yaroslav Rakitskiy. Men Rakitskiy fikk sin revansje med en strålende pasning som satte opp brasilianeren Marlos, som avsluttet på en flott måte til utligning.

Marlos sto bak 2-1-målet med et strålende innlegg fra venstrekanten som Taras Stepanenko headet kontant i mål. Så kom straffen åtte minutter før slutt etter at Ferreyra taklet Vitolo.

Shaktor Donetsk – Sevilla 2-2 (2-1)
Mål: 0-1 Vitolo (6), 1-1 Marlos (23), 2-1 Taras Stepanenko (36), 2-2 Kevin Gameiro (str. 82)
Gult kort: Malyshev, Srna, Shaktor, Escudero, Carrico, Krychowiak, Sevilla
Dommer: Szymon Marciniak, Polen