Mål på overtid på El Madrigal – Villareal vinner 1-0!

Villareal – Liverpool 1-0 (Adrian Lopez)
Dommer: Damir Skomina

Lagene:
Villareal: Asenjo – Gaspar, Bailly (Musacchio), Ruiz, Costa – Dos Santos (Castillejo), Soriano, Pina, Suarez – Soldado (Adrian), Bekambu
Liverpool: Mignolet – Clyne, Lovren, Toure, Moreno – Lukas, Allen, Lallana, Milner – Firmino(Benteke), Coutinho (Ibe)

Litt mye Beatles i starten fra kommentatorene. Beatles fra Liverpool og kallenavnet til Villareal er Yellow Submarine. Vi lar den ligge der. Liverpool har vist god form i det siste, men har også måttet tåle mye skader og fravær. Can, Origi og Sakho (doping). Villareal har lenge hatt et solid og sikkert grep om 4 plassen og CL i La Liga. I det siste har det blitt en del poengtap og de er i ferd med å slippe lagene bak seg veldig nærme. Noe som betyr at de ikke har vært på sitt beste nivå i den siste måneden.
Liverpool med en startoppstilling uten typiske spisser. Benteke og Sturridge på benken. Det ble en veldig jevnspilt kamp. Ingen av lagene har noe spesielt grep om kampen. Liverpool hadde nok et utgangkspunkt om at uavgjort var ok, men jeg synes de skal ha kreditt for at de faktisk har ballen mer enn hjemmelaget, de skaper flere sjanser og de har overtak på statsitikken. Det er ikke veldig mange store sjanser i kampen, og spesielt i andre omgang er det mye spill uten at det skapes noe. Men i det 87. minutt skjer det noe. En kjempemulighet til Villareal som Mignolet redder perfekt. Det blir corner og Liverpool kontrer ved Moreno som er alene, men under press og klarer ikke å treffe målet. Så nesten 2 minutter på overtid kommer avgjørelsen. Suarez får ballen ut mot høyre, kommer seg inn i 16 og legger inn til innbytteren Adrian Lopez som greit kan sette in 1-0.  Bittert for Liverpool å gi fra seg noe som så ut til å bli uavgjort på bortebane, men det er en kamp til, så dette er fremdeles veldig åpent. Det bør bli en spennende kamp på Anfield om en uke.