Sevilla-rykter rundt Martin Ødegaard

475
Martin Ødegaard. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Etter å ha blitt utelatt av Real Madrids tropp til onsdagens cupkamp mot Alcoyano, har det oppstått en rykteflom rundt Martin Ødegaards framtid. En TV-kanal kobler den norske landslagsspilleren til Sevilla.

Den spanske avisen Marca beretter at Ødegaard skal ønske seg bort fra Real Madrid. De spanske seriemesterne skal nå lete etter en utlånsavtale.

Les også: Slik spilles Eliteserien 2021

Ifølge den spanske TV-kanalen Deportes Cuatro skal Sevilla med den tidligere Real Madrid-treneren Julien Lopetegui være interesserte i å signere Ødegaard. Lopetegui skal ønske å styrke midtbanen i klubben, og 22-åringen skal være et godt alternativ for ham.

- Annonse -

Ødegaards tidligere klubb Real Sociedad, som nordmannen spilte for i 2019/20-sesongen, skal være et annet mulig mål. Nordmannen spilte for klubben i 2019/20-sesongen. Ødegaard var opprinnelig på et toårig låneopphold i Sociedad, men ble hentet tilbake av Real Madrid etter kun ett år.

Les også: Slik spilles Obosligaen 2021

I den spanske hovedstaden sliter han imidlertid med å få spilletid. Denne sesongen har han kun vært på banen i 367 minutter, fordelt over sju serie- og to Champions League-kamper.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -