Tidligere dommer er enig med Klopp: United-spillerne kaster seg

550
Photo by David Bayliss on Unsplash

Tidligere Premier League-dommer Mark Clattenburg er enig med Klopp i sine uttalelser om at Manchester United-spillere faller for mye i straffefeltet. Klopp er imidlertid ikke den eneste som har påpekt dette, og man kan derfor forvente at dommeren holder et ekstra øye med spillerne fra Manchester når United kommer til Anfield på søndag den 17. januar.

Jürgen Klopp er mildt sagt lei av å se Manchester United få tildelt så mange straffespark som han synes er veldig tvilsomme. Han går faktisk så langt som å si det er bekymringsfullt hvor mange straffespark de har fått. Kampen den 17. januar er en av de aller største fotballkampene i verden, og millioner av mennesker over hele verden kommer til å følge med på hva som skjer med argusøyne. De aller fleste spilltilbyderne og bookmakerne er fulle av forskjellige odds og kombinasjoner du kan spille på, som for eksempel hos den anerkjente casino- og sportstippesiden ComeOn. Her finner du gode odds og mange spillmuligheter. I disse dager kan du dessuten få en ComeOn bonus kode, så får du en ekstra god start på tippinga.  

Les også: Sevilla-rykter rundt Martin Ødegaard

Både United- og Liverpool-spillerne faller lett

I følge den britiske tabloidavisa Daily Mail sier Mark Clattenburg : «Jeg vil bare ha en ting klart. Det er ingen konspirasjoner blant dommerne, og jeg vet ikke om Klopp henviser til det. Hvis han derimot prøver å fremheve at Manchester United-spillere ofte kaster seg ned og filmer innenfor sekstenmeteren, så tar han ikke feil. Det er selv om han ignorerer de tilfellene som omhandler hans egne spillere. Videre legger Clattenburg til at han har fulgt United tett denne sesongen og analysert elleve straffer. «Jeg kunne telle fem straffespark der jeg er sikker på at United-spilleren selv gikk inn i kroppen til motstanderen. De er på mange måter veldig smarte. «

- Annonse -

Mark Clattenburg mener imidlertid også at Klopp er litt hyklersk. Han mener Klopp gjør akkurat som Sir Alex Fergusons når det kommer til dommertriks, og prøver på den måten å påvirke dommerne. «Ikke siden Sir Alex Ferguson gikk av med pensjon, har jeg sett et så klart forsøk på å påvirke dommerne før et større oppgjør. Han tar feil hvis han oppriktig mener Manchester United har en aura som gir dem fordelaktige avgjørelser.»

Les også: Slik spilles Eliteserien 2021

Spennende toppbrak

Det er tankevekkende at omtrent halvparten av Manchester Uniteds straffespark – også i Marks øyne – er tvilsomme. Vi kan nok helt sikkert konkludere med at Klopp ikke kommer til være særlig fornøyd hvis Manchester United får et straffespark når de to lagene spiller mot hverandre i helgen på Anfield. Men spennende blir det uansett, og en hel fotballverden gleder seg til helga!

Engelsk fotball diskuterer du i FB-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -