Silly season med hovedvekt på Spania

423

(Bilde – sport.es: Lucas Perez, Dep. La Coruna venter på en telefon fra Barcelona)

Rykter

De fleste aviser skriver i dag om at Martin Ødegård skal til Bundesliga, og da skal jo alle eksperter mene ekstremt mye om det. Nyheten kom opprinnelig fra den spanske madridbaserte sportsavisen AS. En av de såkalte velinformerte journalisten mener å vite at Tyskland er neste stopp for Ødegaard. Noen klubb er ikke nevnt så langt. Real Madrid ser på Bundesliga som en fin utviklingsliga, og Carvajal nevnes som et strålende eksempel på det. Real Madrid har sendt avgårde flere talenter dit i det siste. Barcelona har også sendt Alen Halilovic til Hamburg. Derfor er det ikke sannsynlig at Ødegaard skal dit. Vi tror derimot at Ødegaard skal bevise litt før han kan forvente å gå inn i startelveren i Bundesliga. Han er bare 17 år, og har ikke så mye å vise til. Mest sannsynlig blir han solgt, med en tilbakekjøpsklausul.

Kevin Gameiro, franskmannen som har storspilt i Sevilla sist sesong, er ønsket av både Barcelona og Atletico Madrid. For noen dager siden ble det hevdet av Sport.es at man var på det nærmeste enig med Barcelona. Dette viste seg ikke å stemme. En annen som er inne i dette bildet er Vietto. Atletico vil bruke han som et forhandligskort og sende han i retur til Sevilla mot at Gameiro går til Madrid. Vietto er også på blokka til Barcelona. Barcelona er på jakt etter et alternativ til MSN, og det blir ikke både Gameiro og Vietto. Gameiro er forøvrig priset til 40 mill. EUR. Slik det ser ut akkurat nå, så ser du ut til at en byttehandel mellom Sevilla og Atletico er det mest sannsynlige.  Det antas nå at Barcelona har gitt opp Gameiro og at Lucas Perez fra Deprotivo er et alternativ. De har råd til 20 mill EUR som er utkjøpsklausulen til Perez.

- Annonse -

Real Madrid har ikke handlet noe stort foreløpig. Morata har blitt kjøp tilbake fra Juventus (tilbakekjøpsklausul). Er det for å få han på laget, eller er det bare for å selge han videre til en høyere pris? Det er flere som er interessert, bl.a. Arsenal. Chelsea har også vært nevnt. Pogba har også vært et hett navn, men så langt så virker det som om Manchester United er i førersetet der. Aubameyang fra Dortmund har ofte blitt nevnt. De tapte kampen om Andre Gomes til Barcelona. For å ikke bli sommerens tapere i transfermarkedet, så ryktes det i dag at Florentino Perez går inn for Veratti fra PSG. I så fall en veldig bra signering om det er hold i ryktene.

Alexandre Pato ryktes å være nær en signering hos Villareal.

Noen bekreftede overganger (fullstendig oversikt kommer uken før seriestart)

Villareal har mistet et par spillere i Denis Suarez (Barcelona) og N’Diaye (Betis). De har hentet to spillere på lån fra Porto, Andres Fernandez (keeper) og Jose Angel (forsvar) – begge spanjoler. Denis Cheryshev kom på vinteren i forrige sesong på lån fra Real Madrid, men det er nå permanent til en pris på 8 mill. EUR.

Valencia har hentet inn Nani fra Fenerbahce, samt en ungutt fra Real Madrid; Alvaro Medran. Fostret opp og gått gradene i Real Madrid, men var lånt ut til Getafe forrige sesong.

Jorge Sampaoli, Sevillas nye manager har handlet en hel del. 6 nye spillere inn Hiroshi Kiyotake (Hannover), Pablo Sarabia (Getafe), Matias Kranevitter (Atletico Madrid),Joaquin Correa (Sampdoria), Franco Vazquez (Palermo), Ganso (Santos). I tillegg den eventuelle byttehandelen mellom Gameiro og Vietto.

Barcelona har hentet Umtiti fra Lyon, Denis Suarez fra Villareal, Lucas Digne fra PSG og Andre Gomes fra Valencia. Det ser ut til å være gode signeringer for Barcelona. Men det kan skje en del endringer fremdeles. Det spekuleres i et salg av Arda Turan som ikke har slått til i Barcelona. Mathieu og Vermalen kan også være på vei ut. Ut dørene allerede er Adriano, Bartra, Alves og Sandro. Montoya og Tello er tilbake fra utlån og er mest trolig på vei til Valencia.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -