Skader og poengdeling på Carrow Road

128

Norwich 1 – Arsenal 1

Det var en heller laber affære da Norwich tok i mot Arsenal på Carrow Road. Sjansefattig og lavt tempo var ord som man sitter igjen med etter kampen.

Oppgjøret mellom Norwich og Arsenal startet litt som forventet. Arsenal hadde mye ballen, men skapte ikke all verden i starten. Allerede 8 minutter ut i kampen fikk man derimot se bilder som Arsenal-fansen ikke liker. Den franske midtstopperen Laurent Koscielny hinket av banen med en skade etter det som så ut som en smell i hoften. For et lag som allerede har en rekke spillere utilgjengelig med skade var ikke dette noe manager Arsene Wenger trengte. Inn kommer Gabriel Paulista.

London-laget fortsetter å holde presset oppe og etter 30 minutter kommer scoringen. Norwich-keeper John Ruddy roter det til når han skal spille ut. Ballen blir snappet opp av Alexis Sanchez som spiller gjennom Mesut Özil. Tyskeren er iskald alene med Ruddy og chipper ballen elegant over ham.

Etter målet til Arsenal, snur kampbildet litt. Norwich kommer til flere sjanser mot slutten av omgangen som får sitt høydepunkt i det 43. minutt. Robbie Brady, som forøvrig hadde en svært solid kamp, spiller til Lewis Grabban som står inne i 16 meteren til Arsenal. Grabban vender raskt om og forbi Gabriel Paulista og setter ballen forbi Petr Cech i Arsenal-målet.

Andre omgang var først og fremst preget av et bortelag uten idéer og et hjemmelag som virket å være svært fornøyd med ett poeng. For å gjøre vondt verre for gjestene så hinker Alexis Sanchez av med skade i det 60. minutt og blir erstattet av Joel Campbell. Sanchez holdt seg til låret når han gikk av, noe som sjeldent lover bra. To spillere som udiskutabelt er ekstremt viktige for laget til Arsene Wenger måtte altså gå skadet av banen.

Kampen bølger frem og tilbake uten de aller største sjansene og i andre omgang var det overraskende nok Norwich som var det beste laget. I det Jon Moss blåser i fløyta står det fremdeles 1-1 og det ender altså med poengdeling på Carrow Road.

Norwich 1 – 1 Arsenal

Ballbesittelse: 37% – 63%
Avslutninger: 7 – 12
Avslutninger på mål: 2 – 3