Skal ha mottatt et millionbud på Delaney-fra en Premier League-klubb

303

Werder Bremen bekrefter at de har mottatt et millionbud, på Thomas Delaney fra en klubb i England. Men dansken blir værende i Bundesliga.

Den danske midtbanespiller Thomas Delaney var dominerende i Superligaen for FC København forrige sesong, hvor han viste seg som en av de viktigste aktørene for klubben, både hjemlig og ut i Europa. Etter ankomsten til Werder Bremen og Bundesliga, var han med på å hjelpe laget opp i fra nedrykksstriden opp til en åttendeplass forrige sesong.

Nå har 25-åringen også blitt en del av landslagstroppen til Åge Hareide, etter hans prestasjoner for både FCK og Werder Bremen.  Tidligere denne uken fortalte den tyske storavisen Sport Bild om interessen fra Premier League og de nyopprykkede Brighton Albion var klar med rundt et bud på 90 millioner kroner for 25-åringen.

Det er nå blitt bekreftet av SV Werder Bremen sportsdirektøren Frank Baumann.

- Annonse -

– Det var et tilbud, men det var aldri et alternativ for oss. Vi har sagt i fra tydelig. Et salg av Thomas er ikke et tema, og det vil ikke forekomme fremover, sier Frank Baumann til Bild.

Beslutningen er tatt i sammen med Thomas til stedet, som også har et ønske om å bli værende i Werder Bremen.

– Vi har diskutert det med Thomas. Alt har vært åpen, sier Werder Bremen treneren Alexander Nouri.

Thomas Delaney har en kontrakt med Bundesliga klubben fram til sommeren i 2021.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -