Skeid har fått ny trener

388

Skeid har fått ny trener

Den gamle storheten fra Oslo har fått ny trener. Ørjan Valla (36) er mannen som skal lede troppene på Nordre Åsen. Han tar over etter Stig Mathisen som hadde et kort engasjement på slutten av 2015-sesongen.

Skeid er en merittert klubb, men er i det siste blitt mest sett i sammenheng med den talentfabrikken de har vært. For å nevne noen så er Daniel Braaten, Daniel Fredheim Holm og Mohammed Abdellaoue (Moa) alle fostret opp i klubben.

– Dette blir en veldig spennende utfordring. Det er et stort potensial i spillergruppa, og jeg gleder meg til å være med på å utvikle Skeids mange unge og gode spillere videre, sier Ørjan Valla til klubbens hjemmeside.

Valla har tidligere vært trener på aldersbestemt nivå i Skeid og kjenner derfor naturlig nok klubben godt fra før.

- Annonse -

– Vi er veldig fornøyd med løsningen vi nå har fått på plass. Ørjan kjenner Skeid og han kjenner mange av spillerne. I tillegg får vi en trener med en filosofi som passer bra med det klubben står for; å bygge lag nedenfra og opp, og satse på unge spillere, forteller styreleder i Skeid Fotball, Erling-Geir Iversen.

Valla som opprinnelig er fra Mo i Rana har bygget seg opp solid kompetanse etter at han forlot Skeid i 2014. Han har blant annet vært spillerutvikler i Strømsgodset.

– Jeg har et hjerte for klubben og det vi nå skal gå i gang med ute på feltet. Skeid skal alltid ha ambisjoner om å kunne vinne hver kamp. Og så blir det vår oppgave som trenere å få alle de individuelt gode spillerne til å fungere også som et godt kollektiv. Lagets toppnivået i fjor viste at Skeid kan slå alle, men vi må jobbe med å heve bunnivået, sier 36-åringen, som for tiden også holder på med sin UEFA A-lisensutdanning for trenere avslutter Valla.

Kilde og foto: Skeid.no

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -