Skeid-trener Gard Holme: – Jeg har ikke tenkt til å mase på Daniel

1443
Det er stadig usikkert om Daniel Braaten tar en sesong til i Skeid eller om han legger skoene på hylla. Foto: Anders Vindegg, skeid.no

Daniel Braaten (38) returnerte til klubben der det hele startet sist sesong. Nå er det usikkert om en av PostNord-ligaens største attraksjoner blir med videre.

Oslo-gutten debuterte for Skeid i 2000. 21 år senere kan ringen være sluttet for 38-åringen. Braaten fikk representere Norge 52 ganger og scoret også 4 mål. I tillegg til moderklubben Skeid har han i løpet av sin karriere spilt for: Rosenborg, Bolton, Toulouse, FC København, Vålerenga, Brann og Stabæk.

– Hvis Daniel tenker at nok er nok så forstår jeg det. Da skal han slippe at vi maser, også skal vi heller hylle han for en fabelaktig karriere, sier Skeid-trener Gard Holme til Fotballnerd.no

Les også: Skeid-trener Gard Holme: – Vi er godt fornøyd med at Felix valgte å forlenge avtalen med oss

- Annonse -

Det er tydeligvis ikke første gang Holme får spørsmål om Daniel Braaten er med videre eller ikke:

– Hehe, jeg får alltid det spørsmålet.

– Det er ikke så rart at vi journalister spør om det, på sitt beste er jo Daniel en av de største attraksjonene i PostNord-ligaen. Har dere satt en frist i forhold til når han eventuelt må melde seg klar til tjeneste for Skeid?

– Jeg forstår det godt. Daniel er fortsatt en knallgod spiller. Jeg har egentlig ikke snakket med Daniel på lenge, så nei, jeg har vel egentlig ikke noe frist for det. Vi får først se an når seriespillet kan komme i gang i år, så kanskje vi sjekker om han har lyst til å være med igjen da, fortsetter Holme.

Les også: Glade eliteserieledere: -Positiv nyhet

19. februar i år kom nyheten om at Skeid arver nærmere 30 millioner kroner av Leif Hagen. Skeid skrev blant annet dette på sin hjemmeside: «Vi ser og forstår at det kan være delte reaksjoner på at Skeid nå mottar midler som stammer fra Hagens forretningsvirksomhet»

– Hva med forsterkninger?

– Laget begynner å se veldig bra ut som det er, men vi skal nok ha inn en sentral midtbanespiller før vi er helt fornøyd. Der trenger vi litt mer konkurranse. I tillegg har vi alltid plass i troppen dersom det kommer en veldig god handel, og en spiller og person vi mener vil styrke oss som lag og gruppe.

– Vil deler av arven fra Hagen bli brukt på forsterkninger?

– Arven, når den kommer en gang i fremtiden, skal vi bruke på helt andre ting. Den skal gi klubben tryggere økonomiske rammer i årene som kommer, og være med å gi barn og unge i vår del av byen bedre fasiliteter og de beste rammene til å utvikle seg og gi drømmen sin en sjanse, avslutter Holme til Fotballnerd.no

Les også: -Ikke tilfeldig at de ble toppspillere

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -