-Ikke tilfeldig at de ble toppspillere

427
Patrick Berg Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Patrick Berg sier at det ikke er tilfeldig at det er så mange sønner av tidligere landslagsspillere på det norske landslaget. Han får støtte av Gøran Sørloth.

-Når du har vokst opp i et miljø der toppidrett drives blir man vant til det livet. Det er ikke tilfeldig at det er mange av oss som har fedre som har spilt toppfotball, sa Patrick Berg på fredagens pressekonferanse med landslaget.

Han er selv sønn av Ørjan Berg. Kristian Thorstvedt er sønn av Erik Thorstvedt. Erling Braut Haaland er sønn av Alf-Inge Håland. Alexander Sørloth er sønnen til Gøran Sørloth. Sistnevnte forteller om en oppvekst preget av det å ha glede med fotballen.

-Det er ikke tilfeldig når det er så mange samtidig som ble toppspillere. Når det er sagt, så er det veldig flinke gutter som har stått på og fortsatt med idretten sin selv om de har opplevd motgang, sier Gøran Sørloth og fortsetter:

- Annonse -

-Vi har også egenskapene og knappene vi kan trykke på når det butter imot. Vi har vært flinke pådrivere i forhold til humør og det å holde på med idretten, sier Gøran Sørloth til Fotballnerd.no.

Hans påvirkning på sønnen Alexander er blant annet dette.

-Jeg har hele tiden vært opptatt av at han skal ha det artig med idretten. Vi har drevet mye lekorientert, drevet med fotballtennis og et hull i bakken. Det jeg har sagt hele tiden til Alexander er at han skal være nøye med det han gjør, sier Gøran Sørloth.

Norge spiller sin neste landskamp mot Tyrkia lørdag.

Les også: Norge vant i Solbakkens debut

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -