Favorittene til EM 2021?

2348
Foto: Marco Verch, ccnull.de

EM er snart her, og vi kan virkelig si at vi gleder oss! Og det er jo ikke akkurat mangel på gode lag heller som kan gi oss et godt mesterskap, og gudene vet at det er noe vi trenger i disse tider! Det blir jo et spesielt EM også med tanke på at de har spredd kampene over hele Europa, så det kan også ha en innvirkning, all reisen er ikke noe man er vant med når det kommer til mesterskap. For å gjøre det litt mer interessant for deg kan du jo bruke en flott velkomstbonus for å gi deg litt bedre odds og gjøre det litt gøyere også kanskje!

Det er dog synd at Norge ikke kom med, men vi har jo alltids våre svenske og danske naboer å se til, og spesielt Sverige blir interessant med tanke på Gud selv, Zlatan Ibrahimovic gjør et comeback! Men at Sverige er en av favorittene av den grunn, vel, det er nok en litt for stor påstand, selv med Kongen og Gud! På grunn av det utvidede formatet turneringen har tatt de siste årene så får vi også en debutant, men det er vel ikke mange som levner verken Finland eller Nord-Makedonia mye håp om å få til altfor mye. Men det er uansett alltid greit å gjøre nye bekjentskaper.

Når det kommer til de store favorittene er det vanskelig å se forbi Frankrike og Spania. Vi ville vanligvis også nevnt Tyskland her, men Löw skal jo gi seg etter mesterskapet, og det har ikke akkurat gått på skinner for dem siden 2018, da de ble slått ut i gruppespillet i VM. Men det er klart, om det først klikker for dem, så er de naturligvis en av de store lagene i turneringen. Men Frankrike har jo profiler og store talenter i bortimot hver eneste posisjon, så det blir vanskelig å se forbi dem, spesielt med tanke på at de allerede har bevist at de kan gjøre det i en stor turnering i 2018.

Så er det også vanskelig å se bort ifra et lag som Portugal, som endelig har noen andre profiler enn bare Cristiano Ronaldo som kan ta litt av byrden fra han. Navn som Ruben Dias, Bruno Fernandes og Bernardo Silva vil spill en viktig rolle så klart. Det er klart Italia er nok et land som har tradisjon med å overraske i mesterskap, for selv om det kanskje ikke det er så mange som har tro på dem, så har de et solid lag som kan gjøre store saker i 2021. De har jo også den gamle ringreven Roberto Mancini som trener, men det er noe som kan gå både opp og ned!

- Annonse -

Til slutt må vi også nevne hele Norges England! I år har de et godt lag, med mange gode unge spillere. Så kommer det jo an på om Gareth Southgate klarer å sette det sammen godt nok! Det blir spennende å følge, som hele EM i 2021 kommer til å bli!

Fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -