Skeid-trener Gard Holme: – Vi er godt fornøyd med at Felix valgte å forlenge avtalen med oss

533
Felix Leenborg Anthonessen er fornøyd med å ha forlenget avtalen med Skeid. Foto: Anders Vindegg, skeid.no

Midtbanespilleren Felix Leenborg Anthonessen har forlenget avtalen med Skeid ut 2023-sesongen.

21-åringen kom til Skeid i fjor sommer fra Strømmen, og har funnet seg godt til rette i hovedstadsklubben. I sin spesielle debutsesong med tanke på sen oppstart og corona-restriksjoner, fikk han allikevel 13 kamper og 1 scoring for hovedstadsklubben.

– Jeg fikk en god start i fjor etter et langt skadeavbrekk, sier Anthonessen til Fotballnerd.no

Les også: Kongsvinger henter ny keeper

- Annonse -

Fornøyd med å ha forlenget kontrakten

– Med å forlenge avtalen får jeg en stabilitet og en bekreftelse på at jeg blir satset på. Det føler jeg er bra for meg og mine ambisjoner. I Skeid har vi en veldig god spillergruppe og et bra trenerteam. Jeg føler det er en god arena for meg og forbedre meg på, fortsetter en fornøyd Anthonessen.

Ambisjoner

– Jeg har et ønske om å spille i Eliteserien på litt lengre sikt. På kort sikt så håper jeg å rykke opp til OBOS-ligaen med Skeid, avslutter Anthonessen.

Les også: Overgangsguru: Arsenal vil beholde Martin Ødegaard

Skeid-trener Gard Holme er like fornøyd

– Felix er først og fremst en kreativ offensiv spiller, som både kan slå den avgjørende siste pasningen, score mål fra midtbaneposisjon, og han slår gode dødballer. I tillegg har han etter hvert blitt en ganske bra ballvinner, og kan ses som en toveis spiller som har noe å bidra med i alle spillets faser, sier Holme til Fotballnerd.no

Les også: Kristian (16) klar for KFUMs A-stall

– Dessuten er Felix en bra fyr, med gode holdninger, bra treningsmentalitet og attitude. Etter overgangen i fjor har han kommet fint inn i gruppa, og er etter hvert blitt en som bidrar til å bygge den kulturen som vi ønsker å ha i laget vårt. Dette er egentlig de viktigste punktene for meg. Har man ikke det på plass så blir man ikke vurdert av meg engang. Så ja vi er godt fornøyd med at Felix valgte å forlenge avtalen med oss. Det gir oss kontinuitet, og viser at vi har et prosjekt på gang som spillerne våre har lyst til å være med på, avslutter en entusiastisk Holme.

Les også: Thorsby til Fotballnerd: -Vil spille fast på landslaget

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -