Overgangsguru: Arsenal vil beholde Martin Ødegaard

471
Martin Ødegaard. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Arsenal er fornøyde med Martin Ødegaard og ønsker å beholde den norske landslagskapteinen. Dette skriver overgangseksperten Fabrizio Romano på Twitter.

Ødegaard er for øyeblikket på lån i Arsenal fra Real Madrid. Låneavtalen varer ut inneværende sesong. 22-åringens kontrakt med Real Madrid varer fram til sommeren 2023.

Les også: Kongsvinger henter ny keeper

For Arsenal har han så langt spilt tolv offisielle kamper (to mål). De siste ukene har midtbanespilleren vist sterkt stigende formkurve, og overbevist i de siste kampene.

- Annonse -

Arsenal er så langt veldig fornøyd med Ødegaard og ønsker å gjøre overgangen permanent, skriver den pålitelige overgangseksperten Fabrizio Romano.

Les også: Haaland: – Jeg har fortsatt langt igjen til dem

– Arsenal er «så fornøyde» med Martin Ødegaards innvirkning på banen og under treninger at de ønsker å beholde ham. Arsenal kommer til å snakke med Real Madrid etter sesongen. Zinedine Zidanes framtid kommer til å være en nøkkelfaktor for den endelige avgjørelsen angående Ødegaard, skriver Romano.

Allerede tidligere har det blitt berettet at Ødegaards framtid i Real Madrid avhenger av Zidane. Om franskmannen forblir ansvarlig for laget, skal Ødegaard foretrekke en permanent overgang.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -