Skjeldbreds nye avtale med Hertha verdt 120 millioner kroner

318
Bildet: Per Ciljan Skjelbred, fra hans tid i Rosenborg-drakt. Foto: Jarle Vines (Wikimedia Commons)

Per Ciljan Skjelbred har forlenget kontrakten med den tyske hovedstadklubben Hertha Berlin frem til sommeren 2019. 

Mandag hevdet adressa.no at Per Ciljan Skjelbred var tett på en ny og bedre kontrakt med den tyske hovedstadsklubben Hertha Berlin, en forlengelse på tre nye sesonger.

Nå skal avtalen være i boks. Trønderen har signert under på en lukrativ kontrakt med klubben med opsjon på å forlenge kontrakten med ytterligere et år om han ønsker. Det bekrefter Ciljans agent overfor adressa.no.

– Etter flere dager med forhandlinger mellom klubb og spiller, har dem kommet til enighet som begge parter er veldig fornøyd med, sier Jan Ludvigsen fra agentselskapet Management 15.

- Annonse -

Les mer: Slik ble Hertha et topplag

Ifølge adressa.no har kontrakten en totalverdi på 120 millioner norske kroner.

Trønderen reiste fra Rosenborg til Hamburger SV sommeren 2011.  Hvor han ikke fikk mye spilletid, senere ble han lånt ut fra HSV til Hertha Berlin 2013/2014 sesongen. Hvor han imponerte såpass at klubben valgte å hente han på permanent basis for to sesonger siden. Både spilleren og klubben har forhandlet over lengre tid, spilleren selv har sagt ved flere anledninger at både han og familien stortrives i den tyske hovedstaden.

Landslagskapteinen har i løpet av årene i klubben fått en fremtredende rolle på laget og er en av de første som er på blokken til hovedtrener Pal Dardai. Per er veldig glad i både byen og klubben, og stortrives under ledelse av Dardai, nå ser han bare frem til å bidra skikkelig for klubben i mange år, sier Ludvigsen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -