Uka i fotball

216

Slutten av juli er ikke akkurat høytid for fotballelskere, men vi har tatt en titt på hva vi har i vente denne tirsdagen og resten av uka.

I ettermiddag og kveld er det kvalifiseringskamper til Champions League, der den kanskje mest interessante kampen for oss nordboere er returoppgjøret for Ståle Solbakken og hans menn i FCK mot Crusaders fra Nord-Irland. Borteoppgjøret endte med 3-0 for danskene, så veldig spennende blir det nok ikke. Scoringene fra det første oppgjøret kan du forresten se her.

fck

På onsdag skal Rosenborg i aksjon, og forsøke å forsvare 3-1 fra hjemmeoppgjøret mot Norrköping, og det spilles også 8 andre kamper i Champions League kvalikken. Brendan Rodgers er nok den treneren som svetter mest i forkant, og vet at hans Celtic må snu 0-1 fra borteoppgjøret mot miniputtene Lincoln Red Imps fra Gibraltar. Ellers spilles det en masse treningskamper rundt omkring, og det er nok av godbiter, med kanskje Marseille – Ajax og Bayern – Manchester City som rosinene i pølsa.

- Annonse -

treningskamper

På torsdag skal vi først og fremst heie frem Odd og Strømsgodset, som må snu henholdsvis 0-3 og 1-2 for å avansere i Europaligaen. Odd prioriterer kanskje serien, men Godset vil vi ihvertfall ha videre!

Fredag har vi en godbit fra vestlandet, når Brann tar imot Aalesund i Bergen. Hjemmelaget kan for alvor melde seg på i medaljekampen med seier, mens det brenner litt under føttene på bortelaget. Vi gleder oss til match!

brann

På lørdag og søndag er det full rulle i Tippeligaen, 2. divisjon og Superligaen i Danmark! Den beste måten å sørge for å få med seg alt som betyr noe, er, spør du oss, å laste ned og teste den gratis appen vår til  iOS / Android. 10 millioner brukere kan jo ikke ta feil, eller?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -