Snart klar for Bournemouth

183

Snart klar for Bournemouth

Bournemouth-manager Eddie Howe bekreftet i dag at klubben har blitt enige med Wolverhampton om en avtale for spissen Benik Afobe.

Ryktene om at Wolverhampton-spissen Benik Afobe var på vei til Bournemouth har svirret siden fredag, og de ble ikke mindre da Afobe også ble utelatt fra Wolves-troppen som reiste til Upton Park for bortekamp mot West Ham i Fa-cupen tidligere i dag.

Bournemouth på sin side spilte bortekamp mot Birmingham (vant 2-1), og etter kampen kunne manager Eddie Howe bekrefte den nært forestående overgangen.

– Vi har kommet til enighet om en avtale, men det er fortsatt noen små ting som gjenstår. Vi håper å ha han klar til tirsdag kveld, sa Howe etter kampen.

- Annonse -

Afobe var på utlån fra Arsenal til MK Dons i første halvdel av forrige sesong. Klubben spilte da i League One (rykket senere opp) og spissen leverte 10 scoringer på den halve sesongen han fikk der.

I Januar 2015 gikk han til Wolverhampton på permanent basis, og her har han gjort sakene sine meget bra. Under tiden på Molineux har han gjort 22 mål og 5 assists på de 45 ligakampene han har spilt for ulvene.

22-åringen har vært linket til Premier League-klubber tidligere også, og det var bare et tidsspørsmål før noen fikk lokket han en divisjon opp. Eddie Howe er naturligvis glad for at det er nettopp de som har fått napp på kraftspissen.

– Han vil gi oss styrke, kraft og forhåpentligvis scoringer også. Vi ser virkelig frem til å få sett han i Bournemouth hvis overgangen går i orden, fortalte Howe.

Overgangssummen for Afobe skal høyst uoffisielt være på ca. 10 millioner pund. Han vil dermed bli den dyreste spilleren i Bournemouths historie.

(bilde: www.telegraph.co.uk)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -