Sofiane Boufal snakker om sin fremtid

183

Sofiane Boufal snakker om sin fremtid

Lille angriper Sofiane Boufal har virkelig vært en åpenbaring denne sesongen og det setter fart på overgangsspekulasjonene.

Til den franske avisen La Voix du Nord letter han litt på sløret:

– Jeg har fortsatt mye og lære og tar nye steg hver dag. Jeg setter laget fremfor meg selv. Selv om vi i øyeblikket har kommet oss vekk fra nedrykksstriden så er vi fortsatt utsatt. Blir jeg værende her etter sesongen? 99,99% sikkert! Mine agenter tar seg av alle henvendelser slik at jeg kan konsentrere meg om å spille fotball. Dem vet at jeg ønsker en hel sesong her.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -