– Har ingenting å bevise ovenfor United

135

– Har ingenting å bevise ovenfor United

Joshua King føler ikke at han har noe å bevise ovenfor gamleklubben, når hans høytflyvende Bournemouth får Manchester United på besøk i kveld.

Joshua King har nytt stor tillit hos Eddie Howe den siste tiden, og med flere skader, blant annet på fjorårets toppscorer Callum Wilson, har sjansene blitt flere for King.

King var i Manchester United fra 2008 til 2013, men var på flere utlån og ble aldri en del av A-stallen på Old Trafford. Dermed endte han opp i Blackburn hvor han heller aldri ble noen nevneverdig suksess med 5 scoringer på 64 kamper. Til Kings forsvar var mange av de som venstrekant, men likevel ingen imponerende statistikk.

Dermed var mange overrasket over at nyopprykkede Bournemouth ville hente nordmannen i sommer. Folk var svært skeptiske til at en spiss som hadde slitt med å gjøre det bra i Championship, skulle kunne gjøre det i Premier League og mål-snittet ble brukt i mot han.

- Annonse -

Bournemouth tok forrige helg en skalp av de sjeldne da de beseiret Josè Mourinhos Chelsea med 1-0 på Stamford Bridge. I kveld får de storfint besøk når Manchester United gjester Dean Court. Og etter all sannsynlighet med nordmannen på topp fra start. Han føler likevel ikke noe press for å vise gamleklubben hva han kan.

– Jeg har ingen spesielle følelser omkring dem. Jeg gjorde mitt beste for å slå i gjennom, men det skjedde aldri, skal King ha sagt i følge The Mirror.

– Førstelaget vant ligaen og Champions League på den tida jeg var der. De hadde spillere som Tevez, Ronaldo, Vidic og Rio. De var det beste laget.

Og fortalte videre at han har hatt mye problemer med skader opp i gjennom. Både i Manchester United og i Blackburn.

– Dette er sannsynligvis det lengste jeg har vært med laget i strekk, bortsett fra førstesesongen min i Blackburn hvor jeg spilte 16 kamper på rad, sa King.

Kampen mot Manchester United spilles i kveld 18.30 og vises på Tv2 Sport Premium.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -